Keresés

Elérési életbiztosítások

LinkajánlásÉletbiztositásÉletbiztositáseletbiztositas.lap.hu/9-99hu14941955172005-09-27 12:40:432017-05-08 00:18:37ÉletÉletCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2005

Meghatározás

Az elérési biztosításokat meghatározott időtartamra, vagy pontos lejárati időpontra kötik.<br />Ekkor a biztosító azt vállalja, hogy ha a biztosított a biztosítási lejáratának elérése után is él, akkor a kedvezményezett részére a biztosítási összeget kifizeti. (A kedvezményezett lehet maga a biztosított is.)<br />Megszűnik a biztosítás, ha a biztosított a lejárat előtt meghal. A halála időpontjáig befizetett díjak és a felhalmozott hozam ilyenkor a kedvezményezettre száll. Ha a biztosított maga volt a kedvezményezett, akkor az összeg az örökösöké.<br />Az elérési biztosításokat többnyire más életbiztosítási konstrukciók részeként kínálják a biztosítók, egyedi formában ritkán fordul elő.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Elérési életbiztosítások
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés